Friday, 12 August 2011

- Dettol -

لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl  

*Ini ialah hand-sanitizer dettol dari google*

Aku ingatkan aku tinggal benda ni kat Sarawak sana. Rupa rupanya aku bawak balik. Tanpa memikirkan masa depan aku terus letak kat tapak tangan. Rata ratakan. Tapi tak kering kering, selalunya kan cepat kering. Siap berminyak pulak tu. Pelik. Saspen ni. 

Rupa rupanya
*Olive Oil siapa tah yang menumpang kasih kat bilik aku ni*


Jadi, ia ialah MINYAK RAMBUT bukan Dettol seperti yang ku sangkakan !


Daku tertipu kerana ia berada dalam posisi lebih kurang macam ni.
*Aku dengan buta huruf terus menyambar dan menggunakannya*


.

13 mengepost komen:

Afikah Aziz said... [Reply]

ehehe,kalau ika pun terus men hentam je guna xtgk btl2 dah :P

namaakulynn said... [Reply]

hahhahaa.nila pon boleh ada kat meja solek.ni mesti pakai buat masker malam2 ni.hahha

bujal X said... [Reply]

ala~~dua2 jaga kulit hapa~~he~~

asamasin said... [Reply]

hahahaha

cik fatihah said... [Reply]

mandi minyak sekali ke?
hehe

A Crack Mirror said... [Reply]

wah...rasanya ini kot entry panjang dayah...sebab ada 3 keping gambar....good2~

Hans said... [Reply]

hehehehhe
sekali minyak
heheheheh

Fikri said... [Reply]

Haha. pehal nila ada kt ctu? nk bgmbr gk dia pn..

Princess Nusy said... [Reply]

hehe..sabar jela..mndi minyak la jwbnye..nsb baik xmndi nila..hehe.. =)

muhamadsufian89 said... [Reply]

wahaha. ape daa jadi camni pulak. tapi paling comel sikat doraemon tu la. hehe

Waqheh said... [Reply]

asal jgn minyak cap buruh udah le buat letak rambut..

Anak Wak Mail said... [Reply]

haha,,lebat ah bulu tangan pasni dah sapu minyak tu..:P

Hidayah bt Zainab said... [Reply]

afikah :ha kan.. mesti xtengok2 dah

lynn: haha..baru la comei

bujal X: itu juga boleh mndtgkan saket kulit..haha

asamasin: heee

cik: ni yg letak2 kat tgn tu cik..hee

asya: awk hebat la.. itu pon awk pasan..haha

hans: tu la pasal T__T

fikri: nila tu kurang kaseh syg.hiks

nusy: haha [=

sufian: malang xberbau..haha

waqheh: wakkaka..itu lawak

anak wak mail: haa. tu la kan..hikhik

Post a Comment

Selamat Jalan Romeo